CAMYRE

Companie a grupului CAMYRE vă pune la dispoziție încă din anul 2013 atât servicii de CONSULTANȚĂ, cât și de Elaborare a Proiectelor în ceea ce privește Accesarea Fondurilor Guvernamentale și Europene. Ne asigurăm că fiecare proiect realizat este personalizat în întregime pentru nevoia clientului, îndeplinește condițiile obligatorii și este corect din toate punctele de vedere, astfel încât rata de succes să fie cât mai ridicată. Suntem partenerul dumneavoastră în ceea ce privește Accesarea Fondurilor Nerambursabile!

Alături de echipa noastră de specialiști încercăm să acoperim cât mai multe arii din domeniul „management si afaceri” și să răspundem cerințelor dumneavoastră, la standarde cât mai înalte. Avem experiența necesară și un portofoliu bogat de clienți, care este în continuă creștere. Firma noastră are o echipă bine pregătită de specialiști în domeniul consultanței, juridic, elaborării și proiectării astfel încât fiecare client să fie mulțumit de colaborarea încheiată cu noi, și de cele mai multe ori să revină pentru noi proiecte necesare dezvoltării afacerii sale. Consultantul dumneavoastră va face ca proiectul să obțină șanse maxime!

Solicită CONSULTANȚĂ GRATUITĂ cu unul dintre consultanții noștri specializați, iar în scurt timp vei primi toate detaliile de care ai nevoie pentru a lua o decizie importantă! ACUM este momentul tău să investești în viitorul tău!

Solicită Consultanță GRATUITĂ!
Image module

De ce ne alegeți?

Alături de echipa noastră de specialiști încercăm să acoperim cât mai multe arii din domeniul tehnic.
Înființare dosar de achiziţii Accesarea Fondurilor Nerambursabile prin programele speciale.
Ne asigurăm că fiecare proiect realizat este personalizat în întregime pentru nevoia clientului.
Oferim Consultanță pentru a implementa proiectele dumneavoastră prin Alocarea Fondurilor Nerambursabile.

Servicii oferite

Image module

ELABORARE PROIECTE

Vă stăm la dispoziţie pentru elaborarea oricărui tip de proiect: – pentru accesarea alocațiilor financiare prin diferite programe; – dosar de achiziţii sau a devizelor necesare pentru accesarea fondurilor nerambursabile prin programele speciale.

AFLĂ MAI MULTE
Image module

PROIECTARE

Inginerie de proiectare precum şi activităţi de consultanţă pentru:proiecte care implică inginerie civilă,inginerie hidraulică,inginerie de trafic;proiecte de gospodărire a apelor;geofizice, geologice şi seismice, topografie.

AFLĂ MAI MULTE
Image module

CONSULTANȚĂ

Vă oferim CONSULTANȚA necesară pentru accesarea Fondurilor Nerambursabile prin programele speciale care sunt în derulare.Suntem pregătiţi să vă îndrumăm şi să vă susţinem pentru ca ideile dumneavoastră să devină realitate!

AFLĂ MAI MULTE
1700+

Clienți mulțumiți

98%

Rata de succes

50+

Domenii de activitate

1700+

Clienți mulțumiți

98%

Rata de succes

50+

Domenii de activitate

Opinia clienților

Fete cu PlacaAndrei CristianMiruna IonCristian OctavHionia Carmina
In ciuda faptului ca firmele de consultanta pentru fonduri sunt considerate “scamuri”, am apelat cu incredere bazat pe recomandari din partea cunoscutiilor. Pot spune ca nu am dat gres! Recomand cu incredere 100% aceasta firma cu vechime de peste 10 ani in piata!
Fete cu Placa
Multumiti de serviciile oferite. Recomand cu incredere!
Andrei Cristian
Ne-am bucurat de colaborarea avuta. Cu siguranta va recomandam si cunoscutilor care au nevoie de servicii de consultanta.
Miruna Ion
Încă de la început am avut o comunicare foarte strânsă, în special cu Tania care mi-a explicat foarte clar procedeul de obținere de fonduri guvernamentale în așa fel încât în câteva zile am depus datele firmei. Mulțumesc echipei Camyre pentru seriozitate!
Cristian Octav
Cea mai buna alegere! Am avut plăcerea sa lucrez împreună cu Cristina, pe care o recomand cu mare încredere. Au răspuns la toate întrebările în orice moment al zilei și mereu am fost informata de stadiul proiectului meu. Nota 10!
Hionia Carmina

Tipuri de programe

Completați formularul de mai jos pentru a beneficia de CONSULTANȚĂ GRATUITĂ!