Camyre

Partenerul tău ideal în Accesarea Fondurilor Nerambursabile!

Oferim servicii de înaltă calitate privind CONSULTANȚA și Elaborarea Proiectelor!

  CONSULTANȚĂ GRATUITĂ!

  COMPLETAȚI FORMULARUL DE MAI JOS PENTRU A SOLICITA CONSULTANȚĂ GRATUITĂ!
  CAMYRE

  • Companie a grupului CAMYRE vă pune la dispoziție încă din anul 2013, atât servicii de CONSULTANȚĂ, cât și de Elaborare a Proiectelor în ceea ce privește Accesarea Fondurilor Guvernamentale și Europene. Ne asigurăm că fiecare proiect realizat este personalizat în întregime pentru nevoia clientului, îndeplinește condițiile obligatorii și este corect din toate punctele de vedere, astfel încât rata de succes să fie cât mai ridicată. Suntem partenerul dumneavoastră în ceea ce privește Accesarea Fondurilor Nerambursabile!
  • Alături de echipa noastră de specialiști încercăm să acoperim cât mai multe arii din domeniul “management si afaceri” și să răspundem cerințelor dumneavoastră, la standarde cât mai înalte. Avem experiența necesară și un portofoliu bogat de clienți, care este în continuă creștere. Firma noastră are o echipă bine pregătită de specialiști în domeniul consultanței, juridic, elaborării și proiectării astfel încât fiecare client să fie mulțumit de colaborarea încheiată cu noi, și de cele mai multe ori să revină pentru noi proiecte necesare dezvoltării afacerii sale. Consultantul dumneavoastră va face ca proiectul să obțină șanse maxime!
  • Solicită CONSULTANȚĂ GRATUITĂ cu unul dintre consultanții noștri specializați, iar în scurt timp vei primi toate detaliile de care ai nevoie pentru a lua o decizie importantă! ACUM este momentul tău să investești în viitorul tău!

  De ce ne alegeți?

  Alături de echipa noastră de specialiști încercăm să acoperim cât mai multe arii din domeniul tehnic.
  Înființare dosar de achiziţii Accesarea Fondurilor Nerambursabile prin programele speciale.

  Ne asigurăm că fiecare proiect realizat este personalizat în întregime pentru nevoia clientului.

  Oferim Consultanță pentru a implementa proiectele dumneavoastră prin Alocarea Fondurilor Nerambursabile.

  1500+

  Clienți mulțumiți

  98%

  Rata de succes

  50+

  Domenii de activitate

  Opinia clienților

  Fete cu Placa

  In ciuda faptului ca firmele de consultanta pentru fonduri sunt considerate “scamuri”, am apelat cu incredere bazat pe recomandari din partea cunoscutiilor. Pot spune ca nu am dat gres! Recomand cu incredere 100% aceasta firma cu vechime de peste 10 ani in piata!

  Fete cu placa

  Andrei Cristian

  Multumiti de serviciile oferite. Recomand cu incredere!

  Icon

  Miruna Ion

  Ne-am bucurat de colaborarea avuta. Cu siguranta va recomandam si cunoscutilor care au nevoie de servicii de consultanta.

  Icon

  Cristian Octav

  Încă de la început am avut o comunicare foarte strânsă, în special cu Tania care mi-a explicat foarte clar procedeul de obținere de fonduri guvernamentale în așa fel încât în câteva zile am depus datele firmei. Mulțumesc echipei Camyre pentru seriozitate!

  octav

  Hionia Carmina

  Cea mai buna alegere! Am avut plăcerea sa lucrez împreună cu Cristina, pe care o recomand cu mare încredere. Au răspuns la toate întrebările în orice moment al zilei și mereu am fost informata de stadiul proiectului meu. Nota 10!

  Icon

  Julianna

  Ne bucuram ca am descoperit aceasta echipa minunata de profesionisti, si ca am avut ocazia sa lucram impreuna la proiect.
  Icon