I.M.M PROD

SPRIJIN PENTRU ASIGURAREA LICHIDITĂȚILOR ȘI FINANȚAREA INVESTIȚIILOR DE CĂTRE I.M.M.-URI, INCLUSIV START-UP-URI, DIN ZONA URBANĂ.
PROPUNERE
Image
VALOARE FINANȚARE

max. 10.000.000 lei

Image
FINANȚARE

90% din valoarea finanțărilor solicitate

Image
BENEFICIARI ELIGIBILI

I.M.M.-uri din sectorul de producție, inclusiv start-up-uri;

I.M.M.-uri care își diversifică activitatea într-un sector productiv, inclusiv start-up-uri;

Persoane fizice autorizate, întreprinderile individuale, întreprinderile familiale care își desfășoară activitatea sau optează pentru reconversia activității către producție;

Image
OBLIGAȚII

Investiția trebuie menținută în România;

Activele achiziționate trebuie să fie noi;

Image module
Image
CHELTUIELI ELIGIBILE

Achiziția de echipamente și utilaje, inclusiv pentru reconversia de la intermediere la producție sau demararea de activități noi de producție;

Construcția, achiziția, amenajarea de hale, inclusiv pentru reconversia de la intermediere la producție sau demararea de activități noi de producție;

Achiziția de echipamente, softuri, consultanță pentru transformarea digitală a I.M.M.-urilor;

Achiziția de echipamente în vederea alinierii la obiectivele de mediu (taxonomy);

Achiziția de terenuri pentru construcția/amenajarea de hale de producție.

Image module
FINANȚARE

Acordarea de garanții guvernamentale în mod transparent și nediscriminatoriu de până la 90% din valoarea finanțărilor solicitate pentru asigurarea lichidităților și finanțarea investițiilor de către I.M.M.-uri, inclusiv start-up-uri, din zona urbană.

BENEFICIARI ELIGIBILI
 • I.M.M.-uri din sectorul de producție, inclusiv start-up-uri;
 • I.M.M.-uri care își diversifică activitatea într-un sector productiv, inclusiv start-up-uri;
 • Persoane fizice autorizate, întreprinderile individuale, întreprinderile familiale care își desfășoară activitatea sau optează pentru reconversia activității către producție;
 • Formele de organizare a profesiilor liberale care pot desfășura activități de productie, conform legii, din zona urbană.
TIPURILE AJUTORULUI FINANCIAR

- una sau mai multe finanțări pentru realizarea de investiţii, inclusiv pentru achiziția de părți sociale;

şi/sau

- una sau mai multe finanțări pentru capital de lucru, garantate de către stat, în procent de maximum 90% din valoarea finanţării, exclusiv dobânzile, comisioanele şi spezele bancare aferente creditului garantat.

Pentru finanțările de investiţii, valoarea maximă a finanţării este de 10.000.000 lei, iar pentru finanțările pentru capitalului de lucru valoarea maximă a finanţării este de 5.000.000 lei.

Cheltuieli eligibile:
 • Achiziția de echipamente și utilaje, inclusiv pentru reconversia de la intermediere la producție sau demararea de activități noi de producție;
 • Construcția, achiziția, amenajarea de hale, inclusiv pentru reconversia de la intermediere la producție sau demararea de activități noi de producție;
 • Achiziția de echipamente, softuri, consultanță pentru transformarea digitală a I.M.M.-urilor;
 • Achiziția de echipamente în vederea alinierii la obiectivele de mediu (taxonomy);
 • Capital de lucru pentru firmele care intenționează să deschidă/dezvolte/diversifice activități de producție, inclusiv pentru internaționalizare, ori să facă reconversia de la intermediere la producție;
 • Achiziția de terenuri pentru construcția/amenajarea de hale de producție.
Durata maximă a finanțărilor garantate:

72 de luni în cazul finanțărilor pentru investiţii şi de 60 de luni în cazul finanțărilor pentru capital de lucru.

Finanțările pentru capitalul de lucru pot fi prelungite pe o perioadă de maximum 12 de luni, iar rambursarea creditelor în perioada de prelungire se efectuează în conformitate cu graficul de rambursare.

Pentru a beneficia de CONSULTANȚĂ GRATUITĂ vă rugăm să completați formularul!

Oferim servicii de înaltă calitate privind consultanța și elaborarea proiectelor. Oferim servicii de înaltă calitate privind consultanța și elaborarea proiectelor.

+40 771 412 434 +40 770 395 348 +40 364 438 039

  Layer
  Layer

  Servicii oferite

  1.

  ELABORARE PROIECTE

  Întocmire dosar de achiziţii sau a devizelor necesare pentru accesarea fondurilor nerambursabile prin programele speciale.
  2.

  CONSULTANȚĂ

  Vă oferim consultanţa necesară pentru accesarea fondurilor nerambursabile prin programele speciale care sunt în derulare.
  3.
  Proiectare
  Inginerie de proiectare precum şi activităţi de consultanţă pentru: proiecte care implică inginerie civilă, inginerie hidraulică, inginerie de trafic;

  Programe

  Firma noastră pune la dispoziție atât consultanță cât și elaborarea proiectelor în ceea ce privește accesarea fondurilor europene. Consultantul dumneavoastră va face ca proiectul dumneavoastră obțină nota maximă.

  Accesați programul!
  Calitate garantată
  Facem ca visul să devină realitate
  Alături de noi puteți pune pe picioare visul mult dorit.Avem experiența necesară în elaborarea proiectelor și ne dorim că fiecare client să devină un mic antreprenor.
  Consultanță
  Oferită de experți în domeniu
  Echipa de consultanți va lua legătură cu dumneavoastră și vă va îndrumă în obținerea fondurilor nerambursabile accesând cel mai ideal program în funcție de ideea de afaceri.
  Finanțare nerambursabilă
  Prin accesarea fondurilor
  Venim în sprijinul dumneavoastră cu o gamă variată de posibilități de accesare a diferitelor programe.În funcție de afacerea dumneavoastră, alegem programul portrivit.

   Date de contact

   Puteți folosi datele de contact de mai jos sau formularul alăturat pentru a lua legătură cu unul din consultanții noștri.

   Contactați-ne! Răspundem la toate întrebările dumneavoastră..