INNOVATION

DEDUCEREA A PÂNĂ LA 80% DIN COSTURILE NECESARE PENTRU INVENȚII, INCLUSIV ACOPERIREA CHELTUIELILOR CU ÎNREGISTRAREA ȘI PROTEJAREA INVENȚIILOR CU OBLIGAȚIA IMPLEMENTĂRII EFECTIVE ÎN ROMÂNIA
PROPUNERE
Image
VALOARE FINANȚARE

80% din valoarea finanțărilor

Image
FINANȚARE

80% din costurile necesare pentru invenții.

Image
BENEFICIARI ELIGIBILI

I.M.M.-urile, inclusiv start-up-urile, care îndeplinesc condițiile de eligibilitate în cadrul programului/schemei de ajutor de stat.

Image
OBLIGAȚII

Investiția trebuie menținută în România;

Activele achiziționate trebuie să fie noi;

Image module
Image
CHELTUIELI ELIGIBILE

Finanțările de investiţii, valoarea maximă a finanţării este de 5.000.000 lei;

Finanțările pentru capitalului de lucru valoarea maximă a finanţării este de 2.000.000 lei;

Finanțările pentru capital de lucru, în procent de maximum 80% din valoarea finanţării.

Image module
FINANȚARE

Acordarea de garanții guvernamentale de până la 80% din valoarea finanțărilor, I.M.M.-urilor din domeniul cercetării-dezvoltării, precum și preponderent I.M.M.-urilor care activează din industria exportatoare, nepoluantă, în vederea retehnologizării, pentru asigurarea lichidităților și finanțarea investițiilor, precum și în acordarea de garanții guvernamentale în mod transparent și nediscriminatoriu de până la 80% din valoarea finanțărilor, în completarea granturilor acordate prin program, I.M.M.-urilor cu activitate în domenii de comerț și servicii, cu cifra de afaceri mai mică de 1.000.000 euro, pentru software certificat de e-commerce și de administrare a unei firme (de tip ERP).

BENEFICIARI ELIGIBILI

I.M.M.-urile, inclusiv start-up-urile, care îndeplinesc condițiile de eligibilitate în cadrul programului/schemei de ajutor de stat.

TIPURILE AJUTORULUI FINANCIAR

- finanțări pentru realizarea de investiţii;

şi/sau

- una sau mai multe finanțări pentru capital de lucru garantate de către stat, în procent de maximum 80% din valoarea finanţării, exclusiv dobânzile, comisioanele şi spezele bancare aferente creditului garantat. Pentru finanțările de investiţii, valoarea maximă a finanţării este de 5.000.000 lei, iar pentru finanțările pentru capitalului de lucru valoarea maximă a finanţării este de 2.000.000 lei.

Durata maximă a finanțărilor garantate:

120 de luni în cazul finanțărilor pentru investiţii şi 60 de luni în cazul finanțărilor pentru capital de lucru. Finanțările pentru capitalul de lucru pot fi prelungite cu maxim 12 de luni, cu grafic de rambursare în acestă perioadă.

Pentru a beneficia de CONSULTANȚĂ GRATUITĂ vă rugăm să completați formularul!

Oferim servicii de înaltă calitate privind consultanța și elaborarea proiectelor. Oferim servicii de înaltă calitate privind consultanța și elaborarea proiectelor.

+40 771 412 434 +40 770 395 348 +40 364 438 039

  Image module

  Servicii oferite

  1.

  ELABORARE PROIECTE

  Întocmire dosar de achiziţii sau a devizelor necesare pentru accesarea fondurilor nerambursabile prin programele speciale.
  2.

  CONSULTANȚĂ

  Vă oferim consultanţa necesară pentru accesarea fondurilor nerambursabile prin programele speciale care sunt în derulare.
  3.
  Proiectare
  Inginerie de proiectare precum şi activităţi de consultanţă pentru: proiecte care implică inginerie civilă, inginerie hidraulică, inginerie de trafic;

  Programe

  Firma noastră pune la dispoziție atât consultanță cât și elaborarea proiectelor în ceea ce privește accesarea fondurilor europene. Consultantul dumneavoastră va face ca proiectul dumneavoastră obțină nota maximă.

  Accesați programul!
  Calitate garantată
  Facem ca visul să devină realitate
  Alături de noi puteți pune pe picioare visul mult dorit.Avem experiența necesară în elaborarea proiectelor și ne dorim că fiecare client să devină un mic antreprenor.
  Consultanță
  Oferită de experți în domeniu
  Echipa de consultanți va lua legătură cu dumneavoastră și vă va îndrumă în obținerea fondurilor nerambursabile accesând cel mai ideal program în funcție de ideea de afaceri.
  Finanțare nerambursabilă
  Prin accesarea fondurilor
  Venim în sprijinul dumneavoastră cu o gamă variată de posibilități de accesare a diferitelor programe.În funcție de afacerea dumneavoastră, alegem programul portrivit.

   Date de contact

   Puteți folosi datele de contact de mai jos sau formularul alăturat pentru a lua legătură cu unul din consultanții noștri.

   Contactați-ne! Răspundem la toate întrebările dumneavoastră..