RURAL INVEST

SPRIJIN PENTRU ÎNCURAJAREA DEZVOLTĂRII AFACERILOR I.M.M.-URILOR CARE ÎȘI LOCALIZEAZĂ PRODUCȚIA ÎN MEDIUL RURAL ȘI URBAN MIC.
PROPUNERE
Image
VALOARE FINANȚARE

2.000.000 lei

Image
FINANȚARE

90% din valoarea finanțărilor

Image
BENEFICIARI ELIGIBILI

Entitățile care își desfășoară activitatea de producție, sau optează pentru desfășurarea unei activități de producție în mediul rural și urban mic.

Image
OBLIGAȚII

Restituirea banilor.

Image module
Image
CHELTUIELI ELIGIBILE

Achiziția de echipamente și utilaje, inclusiv pentru demararea de activități noi de producție în mediul rural și urban mic;

Construcția, precum și cele care se încadrează în categoria achiziției, amenajării de hale, inclusiv pentru demararea de activități noi de producție în mediul rural și urban mic;

Achiziția de echipamente, softuri, consultanță pentru transformarea digitală a I.M.M.-urilor care își localizează producția în mediul rural și urban mic, inclusiv achiziția de echipamente în vederea alinierii la obiectivele de mediu (taxonomy);

Achiziția terenului agricol și asigurarea capitalului de lucru pentru firmele care derulează activități eligibile în program.

Image module
FINANȚARE

Acordarea de garanții guvernamentale de până la 90% din valoarea finanțărilor, I.M.M.-urilor care își localizează producția în mediul rural și urban mic, pentru încurajarea dezvoltării afacerilor în aceste zone.

BENEFICIARI ELIGIBILI

Entitățile care își desfășoară activitatea de producție, sau optează pentru desfășurarea unei activități de producție în mediul rural și urban mic, cum ar fi I.M.M.-urile, inclusiv start-up-uri, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale, întreprinderile familiale, întreprinzătorii debutanţi în afaceri, care își desfășoară activitatea în domeniul producției, formele de organizare a profesiilor liberale care pot desfășura activități productive, conform legii. Este necesar ca firma să aibă minim 1 BILANȚ încheiat.

TIPURILE AJUTORULUI FINANCIAR

Finanțări pentru realizarea de investiţii, inclusiv achiziția de terenuri agricole, cumpărarea de părți sociale și/sau capital de lucru, în valoare maximă de 2.000.000 lei, garantate în procent de maximum 90% din valoarea finanțării, exclusiv dobânzile, comisioanele şi spezele bancare aferente creditului garantat.

Cheltuieli eligibile:
 • Achiziția de echipamente și utilaje, inclusiv pentru demararea de activități noi de producție în mediul rural și urban mic;
 • Construcția, precum și cele care se încadrează în categoria achiziției, amenajării de hale, inclusiv pentru demararea de activități noi de producție în mediul rural și urban mic;
 • Achiziția de echipamente, softuri, consultanță pentru transformarea digitală a I.M.M.-urilor care își localizează producția în mediul rural și urban mic, inclusiv achiziția de echipamente în vederea alinierii la obiectivele de mediu (taxonomy);
 • Achiziția terenului agricol și asigurarea capitalului de lucru pentru firmele care derulează activități eligibile în program.
Durata maximă a finanțărilor garantate:

180 de luni în cazul finanțărilor pentru investiţii şi 60 de luni în cazul finanțărilor pentru capital de lucru. Finanțările pentru capitalul de lucru pot fi prelungite pe o perioadă de maximum 60 de luni, urmând ca în ultimul an de prelungire, rambursarea creditelor să se efectueze în conformitate cu graficul de rambursare.

Pentru a beneficia de CONSULTANȚĂ GRATUITĂ vă rugăm să completați formularul!

Oferim servicii de înaltă calitate privind consultanța și elaborarea proiectelor. Oferim servicii de înaltă calitate privind consultanța și elaborarea proiectelor.

+40 771 412 434 +40 770 395 348 +40 364 438 039

  Image module

  Servicii oferite

  1.

  ELABORARE PROIECTE

  Întocmire dosar de achiziţii sau a devizelor necesare pentru accesarea fondurilor nerambursabile prin programele speciale.
  2.

  CONSULTANȚĂ

  Vă oferim consultanţa necesară pentru accesarea fondurilor nerambursabile prin programele speciale care sunt în derulare.
  3.
  Proiectare
  Inginerie de proiectare precum şi activităţi de consultanţă pentru: proiecte care implică inginerie civilă, inginerie hidraulică, inginerie de trafic;

  Programe

  Firma noastră pune la dispoziție atât consultanță cât și elaborarea proiectelor în ceea ce privește accesarea fondurilor europene. Consultantul dumneavoastră va face ca proiectul dumneavoastră obțină nota maximă.

  Accesați programul!
  Calitate garantată
  Facem ca visul să devină realitate
  Alături de noi puteți pune pe picioare visul mult dorit.Avem experiența necesară în elaborarea proiectelor și ne dorim că fiecare client să devină un mic antreprenor.
  Consultanță
  Oferită de experți în domeniu
  Echipa de consultanți va lua legătură cu dumneavoastră și vă va îndrumă în obținerea fondurilor nerambursabile accesând cel mai ideal program în funcție de ideea de afaceri.
  Finanțare nerambursabilă
  Prin accesarea fondurilor
  Venim în sprijinul dumneavoastră cu o gamă variată de posibilități de accesare a diferitelor programe.În funcție de afacerea dumneavoastră, alegem programul portrivit.

   Date de contact

   Puteți folosi datele de contact de mai jos sau formularul alăturat pentru a lua legătură cu unul din consultanții noștri.

   Contactați-ne! Răspundem la toate întrebările dumneavoastră..